YHDISTYS
  HISTORIA
  OPINTOMATKAT
  TORREVIEJA
>> Kuvagalleria
>> Varausohjeet
>> Linkkejä

  ETUSIVULLE


 


TORREVIEJA
Virkistyskeskus

Yhdistyksen sääntöjen mukaan se toimii myös jäsentensä sosiaalisten etujen parantamiseksi.

Tässä mielessä yhdistys kertyneellä pienellä alkupääomalla sekä johtokunnan jäsenten henkilökohtaisilla takauksilla otetulla lainalla osti jäsenkuntansa virkistyskäyttöön v. 1996 Espanjasta,Torreviejan kaupungista 3H+k+2WC+2 parveketta+oman kattoterassin käsittävän 115 m2 suuruisen huoneiston.

Huoneisto on rakennettu 1980-luvun alussa ja se ostettiin kalustettuna ja täysin varustettuna. Huoneisto on talon kolmannessa kerroksessa päädyssä.

Alakerrassa on olohuone, avokeittiö ja WC:n, toisessa kerroksessa kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone. Kaikissa tasoissa on oma parveke, lisäksi yläkerrassa kattoterassi.

Huoneisto on ilmastoitu, keittiö on täydellisesti varusteltu ja kaikki kodinkoneet ovat uusia. Astiastoa ja ruokaimia on myös uusittu.

Kattoterassille ja parvekkeille on käytettävissä auringonottotuoleja ja muita puutarhakalusteita.
Mainittakoon myös, että aidatulla taloyhtiömme sisäpihalla on käytettävissä erittäin hyvin hoidettu uima-allas.

Sijainti

LPY:n loma-asunto sijaitsee Espanjan kaakkoisosassa Alicanten maakuntaan kuuluvalla alueella Torreviejan pikkukaupungissa.

Aluetta kutsutaan Costa Blancaksi. Alicanten lentoasemalta matkaa kertyy n.35 km etelään. Loma-asunnon tarkempi sijainti on Torreviejan
kaupungin keskustasta nelisen kilometriä pohjoiseen.

Tarkemmat ajo-ohjeet ja sijaintitiedot on saatavissa LPY:n "Torrevieja" -esitteestä, jonka toimitsija Raimo Seppänen lähettää postitse.

Käyttöoikeus

Käyttöoikeus loma-asuntoon on LPY:n jäsenillä, eläkkeellä olevilla LPY:läisllä ja LPY:n jäsenen perheenjäsenellä. Lisäksi yhdistyksen johtokunta voi antaa käyttöoikeuden ei LPY:läiselle, joka työskentelee ilmailun parissa tai on eläkeläinen.

Loma-asunto voidaan luovuttaa myös LPY:n jäsenten yhteistyökumppaneiden käyttöön tai sellaisille henkilöille, joille loma-asunnon luovutuksesta on LPY:lle hyötyä PR/Goodwill mielessä.